Nadelen van een penis correctie

Nadelen van een penis correctie

Wanneer je last hebt van een erg kromme penis kan het natuurlijk een oplossing zijn om onder het mes te gaan. Echter zitten hier ook heel wat risico’s en nadelen aan. Vooral voor mannen die hier daadwerkelijk mee te maken hebben is het een beslissing om levensbelang. Hoe zou jij beslissen als het om jou speeltje zou gaan.

Risico’s en nadelen van een penis correctie:
– Het kan langdurig behoorlijk nabloeden.
– Het kan ook in de dagen en weken na de behandeling alsnog weer gaan bloeden.
– Er is een redelijke kans op een infectie.
– Het is heel reëel dat u na de behandeling definitief minder gevoel zult hebben in uw geslachtsdeel.
– Bijna 10% ( dus 1 op de 10 ) mannen krijgt last van erectie problemen.
– Door de ingreep kan de penis tot wel 2 a 3 centimeter korter worden. Wanneer je al geen lange lan bezit kan het wel heel erg kort voor je eindigen.

Meer zelfvertrouwen en geen risico op impotentie of erger:
Ons advies zou zijn om je penis interessanter te maken. Waarmee zou je beter scoren ondanks een kromming? Precies als de penis zowel langer als dikker zou worden. Zonder dat ze je jonge heer open zullen snijden!

Male Size:
Het product stimuleert de doorbloeding, je kunt dit als ware zien als een gezondheidskuur voor de penis, waarna je door de positieve invloeden ook nog eens de zwellichaampjes traint. Waardoor de weefsels van het scrotum in 1 a 2 maanden mee zullen groeien. Je zult een hoger libido krijgen en een langere erectie. Hiernaast zal de penis enkele centimeters in lengte en dikte toenemen.

Male XL Bestellen