Risico’s van een penis correctie

Wat zijn de risico’s bij een penis correctie – Wanneer het bij jou penis net enkel aan enkele centimeters scheelt. Maar dat je penis erg krom staat in actieve stand tijdens een erectie dan heb je niet het ideaal van een mooie mannelijke penis. Dit zorgt bij een groot deel van alle mannen voor extra onzekerheid. Uit onderzoek is gebleken dat duizenden mannen hierdoor ongelukkiger zijn en zich mogelijk erg schamen. Er zijn vandaag de dag wel enkele mogelijkheden. Al is het wel belangrijk dat je genoeg informeert naar eventuele risico’s.
De methodes tegen een kromme penis zijn:

cavernoplicatie, deze operatie hanteren ze als je penis een kromming heeft.
Indien het een zeer ernstige kromming heeft kan men ook kiezen voor de Nessbit procedure.

De Cavernoplicatie:
Wanneer je kiest voor de cavernoplicatie dan trekken ze als ware met de huid van de penis het geheel in een mooiere en minder kromme stand. Dit kan erg effectief zijn.

De Nessbit procedure:
Tijdens deze behandeling, snijden ze je penis in principe helemaal open. Ze snijden vervolgens een deel van één van de zwellichaampjes eraf, zodat de penis in een erectie stand een stuk rechter zal worden. Deze methode is echter niet zonder risico. Gezien ze vaak litteken weefsels weg moeten halen waar ook de belangrijke zenuwen en bloedvaten doorheen lopen die noodzakelijk zijn om je penis gezond te houden en daarom ook nodig zijn om überhaupt een goede erectie te krijgen.
De drang naar perfectie:
Natuurlijk is het enorm belangrijk dat een man zich lekker in zijn vel voelt. Tevens zal een hele kromme penis bij veel vrouwen geen hoge ogen scoren. Dit komt echter hoofdzakelijk dat een kromming zorgt voor een kortere penis. Uit verder onderzoek is gebleken dat mannen met een redelijk groot geslachtsdeel ook bij een kromming hier veel minder last van zullen ondervinden omdat ze een stuk zelf verzekerder zijn.

Ons advies bij een kromme penis:
Zolang het geen pijn of serieuze problemen geeft tijdens de penetratie lijkt ons veel veiliger om uw geslachtsdeel langer en dikke te maken door middel van een 100% natuurlijke en veilig penis vergroting kuur.