Wordt mijn penis kleiner door roken

Wordt mijn penis kleiner door roken

Het is misschien vreemd, maar bijna alle mannen in Nederland beseffen zich niet dat de penis langzaam krimpt door roken. Natuurlijk kun je penis krimp bij roken wel tegen gaan. Maar bedenk maar eens hoe lang en dik uw penis wel niet had kunnne zijn als u gewoon zo stoppen met roken!

Waarom krimpt de penis door roken?
– Door alle slechte stoffen in tabak slippen de bloedvaten dicht, waardoor de doorbloeding en de kracht hiervan in de zwellichaampjes ook afneemt.
– De penis kan ook minder lang in erectie blijven, hierdoor mist het ook de nodige training.
–Roken zorgt ook dat de longen minder goed gaan functioneren, hierdoor wordt uw uithoudingsvermogen tijdens geslachtsgemeenschap ook aanzienlijk minder.
– Indien je naast roken ook regelmatig alcohol drinkt kan dit een verkleining van de penis versnellen.
– Ook mensen die soft en harddrugs gebruiken krijgen over het algemeen langdurig een kleinere penis. Ook kunnen ze potentie verlies oplopen omdat het hormoonstelsel blijvend wordt aangetast.

Wanneer je gezonder gaat leven gaat de penis inderdaad langzaam groeien naar jou eigenlijke maximale lengte. Ook kun je door middel van het 100% natuurlijke middel Male Size uw penis in zowel lengte als dikte vergroten. Je neemt de capsules in met genoeg water en u zult in 1 a 2 maanden enkele centimeters beter scoren als u hem langs een lineaal legt.

Bestel Male Size.